Tuesday, April 26, 2011

SE X Arc vs Samsung Galaxy vs Nokia ?

Salam 1Malaysia..

huh.. tinggi tol spec HP aku cr untuk tahun ni.. mau tak nyer.. rasanya patut dh tuka dh K810 aku nih.. screen dh gelap dan casing dh pecah.. tanda2 nak ganti baru..

So aku masuk la ke mobile88.com dh wat quick search berdasarkan spec yg aku nak.. cuma dua jer yg aku pilih.. mesti ada WIFI (mudah nak bertenet) dan 3G (nak menjeng2 ngan pn wifey).. dan list semua di atas masuk dalam search result tersebut.

Setelah dibuat perbandingan spec dan performance.. ADAKAH?

Xperia Arc


atau?

Galaxy S



atau?

ukur baju badan sendiri..

World's Most Popular handphone





hikhik.. cmni la bila BONUS dh masuk.. berangan-angan dlu.. tapi bila dh tolak itu dan ini.. byk pertimbangan kena buat.. so.. tgk ajer la cmne.. siapa pengganti SE K810i aku ni..

3 comments:

Ramzul Ramli said...

Bro, 3G tuh network type. Bukan maksudnya video call over 3G. Harapan maklum

pak ngah rep said...

hikhik.. tks 4 sharing.. aku ni dh kurang IT sgt dh.. dh masuk bidang lain.. tp tau bila guna 3G la leh menjeng2.. sblm tu dgr sora ajer la.. TQ!!

mYeQa said...

kalu leyh wat video call, menjeng2 tue ape pakngah? sila jawab!