Wednesday, January 05, 2011

survay rumah.. part 1

salamz,

abes keja smlm, agak lewat gak la aku tinggalkan airside.. naik ke AMC sbb nak settlekan claim penginapan ke penang awal november ari tu.. tq kat Pn Z sbb dgn secuit jer dah acknowledge borang claim tuu.. ieshh.. x abes lagi perjalanan borang claim tu.. masa yang sama ngadap Papa Cheng untuk wat draft establish bird team kat KLIA ngan ape plan untuk bird committee. Semuanya settle waktu makan tghari.
--------------- waktu lunch----------------------
aku ke hq pulak berbekalkan borang claim ngan harapan cepat dpt untuk bulan nie.. sengkek beb.. dh la zrasss je kad kredit masa g penang ari tu.. dh tunggak 2 bulan ngan bank.. hopefully settle bulan ni..
sampai kat office HR, pn cumel lote suhaila tlg check betul tak claim aku tu.. then dia mintak kepilan tiket MAS.. aku lari ke kereta tgk2 kot2 ada.. alhamdulillah jumpe.. so.. dia tlg kira2 bape patut aku dpt.. lebih 1k gak la gedebak gedebuk ngan cliam perjalanan uma - airport - uma..
tp.. krg dapat.. tolak sana.. tolak sini.. abes jgk.. so tq pn siti suhaila..!!

zupp trus aku ke shah alam ikut elite.. plan asal nk g survay satu rumah yg dkt ngan rumah aku kat shah alam.. namun tinggal harapan aje la.. sbb sepanjang perjalanan td aku dh tersengguk2.. bayangkan.. mlm td aku kerja x sempat nak curi masa u tdo.. sbb aku nak siapkan KPI dan draf surat kat ofis smpi ke pagi.. sampai rumah agak dlm kol 4 tanpa sehelai baju berlangitkan kipas, terus aku terlelap membayar hutang tidur malam td.. sedar2 aku terjaga dekat2 isya'..

3 comments:

mYeQa said...

tanpa aehelai baju tue ape pakngah? ngehehehee..

pak ngah rep said...

berlenggeng la..

Buaya-Merah said...

salam ziarah

woi org dca klia..

mai singgah blog aku..hehe