Sunday, August 09, 2009

Lama weihh!!


assalamualaikum..

ngaaa.. makk aihh.. lama aku membiarkan blog aku ni.. ermm.. nak camne.. kontraktor dilantik lari.. sbb masalah pekerja asing yg lari balik kg sbb H1N1.. so konflik disitu.. tu lom lagi campur masalah tuan tanah yg pemalas.. MALAS je sebenarnye..

tp lately aku bz gak la.. bz layan Facebook dr memblog!! :P

sepanjang aku x update ni.. byk benda yg watkan aku melimitkan aktiviti memblog ni.. antaranya aku jd bidan terjun untuk attend training yg company wat dan nak membiasakan diri ngan jadual shift baru.. sblm ni aku shif aku agak padat.. smpaikan x de time nak mendatingkan diri.. 3 ari keja 1 hari cuti.. skrg ne.. shif baru best sket.. 2 hari keja 2 hari off.. hehehe.. aku dh leh aktif tgk movie balik.. leh mula berkayuh2 beskal.. leh dating2 gitu.. cat umah.. blaja wat cupkek.. ngan main kayak semula.. pehh..


shift pattern baru... nama shift pun kena tuka.. BRAVO!! BRAVOO!!

main kayak?? korang igt org secomel aku x leh main kayak?? last aku main kayak kat sg sedim ari tu.. agak2 3 minggu lepas.. sgt2 best.. kali pertama aku dtg sg sedim 8 taun dulu.. time tu kawasan tu masih lagi dara.. x de ape2 pembangunan.. compared ngan skrg.. mmg dh maju.. ada chelet, jalan pun dh bertar.. yg penting Sg sedim sgt terkenal ngan Tree Top Walk yg terpanjang di dunia.. korang google pasal Sg Sedim nih sendiri.. korang nak tgk aku main kayak?ahaha... pic ada tp ada dlm FB la.. kalo nak add la aku.. key in nama mohd razlie atau emel - ciklycyber@yahoo.com..

kawan2 semua.. peringatan dr aku.. pastikan diri sentiasa sihat walafiat.. maklum la.. skrg musim2 org sakit.. tambahan lagi ngan musim jerebu nih.. kalo sakit2 .. pandai2 la g klinik mintak ubat.. jgn plak rajin mintak MC.. okeh.. see ya next entry..

4 comments:

mYeQa said...

OMG. Pakngah hidup agiii.

cupcake? cupcake? skali lagi...cupcake?

ija said...

ye ye sedim..8 tahun dulu ek rep..tulah antara kenangan geng kita yg buat rasa nak nangis..owh rindunya jaman kekanak..

PerantauSepi1306 said...

;D akak pun samo.. terjebak ngan FB.. blog hapdets gak... bila ada modal nak stroi mori pepanjang hehehe

c'muni said...

rep, ko blajar buat cupcake??terpegun aku.heheh