Friday, June 19, 2009

Award dari TipahVogue

Tipahvogue tatkala nak g cuti pun sempat nak tagged kwn2 dia.. sbb dia nak bg gwa sobenir punye pasal.. gwa buat la.. so.. ni yg gwa buat..

Copy badge "2008 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

budak nama tipahvogue double chin yg passed award nih.. dlm huru hara nak g trip ke kk.. sempat lagi dia tagged org.. sejarah gwa kenal dia.. ntah.. dlm yellow pages ruangan cr jodoh kot? ntah.. aku main klik2 link org2 pastu terklik blog dia.. yg asik obses ngan double chin dia.. kalo puji aa double chin dia.. sure dia jwb.. "mencikkk!!"


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

- dikenali as pak ngah rep @ cikly
- ske makan sana sini
- keja kat airport.. tp x leh nak citer pasal keja lebey2..
- time rajin jer bole memblog..
- slah satu hobi cyling.. smpi kurus basikal gwa kerjakan..
- cute cm afdlin shauki
- say no to diet.. makan selagi leh makan..
- ske membebel kalo tpt x bersih dan tak tersusun
- ske mencilok2 naik moto tp tiada lesen motor
- pandai memasak dowh!!

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

-kak sid
-suzie okq
-jijah
-dak nuee
-mamaraggi
-eika cumel
-hakes
-elynn


5. Jangan lupo untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda. Terima kasih!" ~ kalo aku x tinggalkan.. pandai2 la ek.. aku lupa la tuh..

4 comments:

tipahvogue said...

eii eii eii..tak ampun gak dosa dia nih kang!!! dabel chin ek?!?! dah la bagi no. hp tak ikhlas! huh!! MENCIKSSSSSSS!!!!

elyn said...

pak ngah..wuahh time2 camni suh buat tag..

award tuh besar ke kecik??

Hasmi Amin a.k.a Pukang said...

bro,
cute cam afdlin shauki tu mmg tepat sekali..!

iswatie "colours of life" said...

wei repp..bila nak belanja mkn nih???