Monday, May 25, 2009

mood x baik..

ntah apesal mood aku x bape baik.. mybe penat agaknya.. sepanjang ari ni aku x benti2 berkejaran2 dr satu keja ke satu keja.. ermm.. aku awl2 ckp kat officer aku, yus..

"aku x ske jd echo shif pagi.. esp hari isnin.. penat woo.."

ermm.. tp nak wat cmne kan.. nama pun keja.. alhamdulillah dr keja2 awal pg smpi ptg aku tinggalkan shiff sbb nak ke short course ptg td sempat gak aku selesaikan.. tu pun masuk kursus lewat setengah jam.. hikhik..duduk setengah jam.. dh tea break.. hikhik..

yg best aku dpt drive grand lavina yuzi, officer u opis hour.. best gak naik keta dia.. agak spacious gak la keta tu.. org anak 2 pun sesuai dh guna.. pickup pun ok.. interior ok la.. cuma yg x best keta tu auto la.. so x fit la ngan org berjiwa tokyo drift cam aku.. hikhik.. disebalik naik keta yuzi ni ada cite klaka..

pas abes kursus td aku mintak tlg yuzi anto kan aku ke bus stand klia.. cm besa la aku gak kena drive.. bila sampai kat satu simpang.. aku benti, tarik handbrake dan turun kat situ.. sbb yuzi x yah la nak pusing jauh2 pusing ke highway..(karang mak budak ni sesat kemana2 aku yg kena!!) lg pun bas stand tu pun seberang jalan jer.. bile aku dh lintas jalan tu aku tgk keta x gerak2 lagi.. pastu slow jer tingkap keta tu turun dan yuzi lambai2 kat aku.. so aku lambai la balik ngan lambaian putera raja.. ahaha!! (weii... ni mak org daa!!) dia lambai.. aku lambai.. dia lambai balik.. aku lambai gak.. last2 dia jerit.. wei meh ke cni aaa!! cesss!! hampes.. dia panggil balik ke keta la..
aku g la balik ke keta dia.. aku tanya apesal??

'nih hah.. hand brake x leh turun aaa..'

hahaha.. adoiyai.. aku tarik handbrake keta dia kuat sgt.. dia x larat nak release balik handbrake tu.. huhu.. nak wat cmne.. yuzi.. ko kena angkat dumbell la tetiap hari.. tobat la pasni dia x bg aku drive lagi keta dia!!

p/s: blog aku wat masa ni in basic mode.. atas sbb masalah teknikal.. BURUK sket aaa.. slow2 la aku touch up balik krg..

2 comments:

mYeQa said...

isnin mmg hari yg memalaskan~~~ hehe..

pakngah dating ngan adik taw nnt!

pak ngah rep said...

eika.. wokeh.. no worries.. tp kena 2nd week of holiday ek.. cos 1st week pak ngah nak g bertapa..