Thursday, May 14, 2009

kenyit mengenyit

salam semua..
awal mlm td sblm masuk keja, sempat gak la sembang ngan Echo shif ptg, en Kadar. Ada satu citer klakar dia ngan officer dia g bekfast kat kafe engineering. dia g berempat, salah sorangnye muke lebeh kurang cm aaron ajis, ktorg panggil tengku jer. dia ni jenis straight orgnya. muke jujur, ikhlas serta beramanah.
so citernya.. time tgh duduk tunggu u cukup korum, ada la satu geng awek imigresen duduk gak nun di hujung sinun kafe. tgh2 dok sembang2.. diorg ni terperasan yg sorang awek imigresen dok kenyit2 mata kat tengku nih. lama gak la sampai tengku ni pun naik kompius dan terkesima.
dipendekkan citer, masa beratur amik makanan, kebetulan (kot? ke dibuat2 beratur dekat2) awek imigresen tu berdiri sebelah tengku ni. so, sebagai lelaki yg macho lagi ensem dia tanya..

awk kenyit2 mata td sbb mata awk sakit ke??

DANGGGG!!!

dan..dan.. tu aku gelak guling2.. pastu kena la tazkirah dak tengku nih ngan pacik2 kat cni.. merah gak la aku tgk telinga dia.. hikhik.. setat mlm td gak dia nekad kalo jumpe lagi awek imigresen tu, dia nak kenyit mata gak!! apo2 je la tengku!! hikhik!!

3 comments:

happyichigo♥ said...

aahahhaha..lawak je laahh member ko tu !!

nueeunlimited said...

ehehehe...aweks imegresen??? erm, bhya tuh..diowang nk kapel ngan owang2 ensem jek kot.hihi..pengalaman neh cik li.jgn x cya...

pak ngah rep said...

izadira.. perkembangan terbaru.. dak imegresen tu dh x gi kafe tu!!

nuee..
yer ker.. aha la.. org2 ensem br turu8n kapal.. tp tataw org ensem2 ni jer kena virus h1n1.. ahaha