Thursday, May 28, 2009

kalah.. tp gwa menang!!

skng ni sure tgh hot pasal MU kalah pada Barca pada final Liga Juara2 awal pagi td.. ermm.. ada gak la rasa disappointed atas kekalahan team kesukaan gwa nih.. tp nak wat camne kan.. terima la kekalahan.. MU ni mmg byk org x ske dia.. apepun dh 3 piala yg dia dpt taun ni kan.. so x la regret sgt kekalahan tu.. so.. pagi td punye stay-up sgt2 rugi.. 

ni hah.. cuti skola dh dekat nih.. gwa rasa nak g holiday aa.. penat aa sbb dh lama gak la gwa x amik cuti panjang.. last skali masa g sabah tahun lepas..  so kali nithis week setat hari ahad gwa cuti seminggu selepas diluluskan ngan jayanya oleh Bard.. tp ape2 hal pun cuti kena rancang supaya semuanya berjalan ngan lancar!! 

cuti gwa setat ahad nih.. pas abes keje mlm ari sabtu sebelum tuh.. kalo ikutkan jemputan kawen yg gwa dpt gwa kena g JB, kenduri bryani kat sana.. tp gwa pilih yg dekat2 cni jer la.. yg kebetulan hari yang sama.. anak buah gwa kat opis ni yg kawin.. mudo2 tuhan dh tunjuk jalan kat dia untuk mendirikan mesjid.. alhamdulillah!! gwa ni ntah bilo nak jumpo jalan nih..

gwa plan nak g terengganu lagi aa.. gwa nak bertolak ari ahad malam isnin kebetulan kwn gwa yg skng ni tgh training cikgu kat kl nak balik kg tgk mak dia, so gwa ikut skali.. ari tu x puas pusing ganu weh.. gwa nak g muzium, nak tgk org wat kepok.. dan katanya ada musim org candat sotong.. kot ada rejeki leh la gak gwa g mencandat gak!! kalo ada xtra time nak g redang semalam dua..

tp x leh lama aa cuti sbb ari sabtu pastu  xrumet gwa nak g bertunang ngan bakal tunang dia yg juga member gwa.. dekat area uma gwa gak.. ari jumaat tu gwa dh kena balik dr ganu u prepare ape2 yg patut sbb jd uma persinggahan.. alhamdulillah ammar.. lama hang kenen awek tu.. last2 hang dpt gak!!

ari ahad tu siang tu masih cuti, tapi gwa masuk keja shif malam.. tp siang tu geng2 opis kat KLIA ni nak g kenduri kawen opis mate kat kuala selangor.. kan bard?.. gwa x igt kat mana.. gwa ikut korang jer!!

gwa harap cuti ni betul2 bagi gwa relese gwa nyer mental!! kdg2 kita tertekan sbb lama sgt keja dan yg berkaitan ngan nyer.. bukan sbb menyampah cuma nak redakan sket tekanan nih.. moga2 lepas cuti gwa bersemangat balik u keja!!

2 comments:

ija said...

rep nak ikuttttttt...rindunya adengan2 percutian bersama geng2 di ganu...

SUZIE APAI said...

huh...aku balik kamis ni tganu...ader kenduri..
klu tak leh jompa....

ija nk ikut tak mabuks kerrrr