Thursday, March 26, 2009

mencutikan diri..

yeaa haa.. selepas membzkan diri kat opis sepanjang seminggu ni.. akhirnye aku dpt rest.. tq mr kathe sbb ganti aku mlm ni..
seminggu kat opis baru2 ni mmg mencabar.. rasanya mmg aku x rest lgsg la..ader jer benda yg aku wat.. tdo lewat.. awal pg dh bangun.. tu termasuk waktu wajib aku on duty..
life kat sana mmg best.. dgn adanya 'shopping mall' baru kat LCCT.. tiap2 mlm g cuci mata.. miahaha.. ye la.. tpt pun cm the curve.. the curve la sgt!! byk new food centre dan kedai2 untuk perabih duit.. sbbnya tiap berbelanja dpt staff diskaun.. oho.. sila company aku bukak shopping mall sendri!!
tu lom lagi mengadakan lawatan food taste kat kedai asam.. (hikhik.. nanti aku citer ape sebenarnye kedai asam tu)
yg bestnya dlm salah satu hari tu.. aku join flight safety forum.. org2 kuat aviation safety ada kat sna.. banyak isu2 dan term2 aviation baru aku tau dan perkembangan aviation safety terkini kat negara kita.. hah.. bard.. TCAS tu per?? ape2 pun tiap sessi forum atau seminar wajib ada time makan.. hikhik.. yg bestnya time buffet lunch ngan sessi menapau chiken wing.. malangnya bile aku bwk balik letak atas meja pantry kat opis.. cm piranha pakcik2 shif charlie serbu.. aku.. dpt tulang ngan tart seketul.. cess!!

cuma bila dh balik uma.. aku tataw nak g mana cuti2 nih.. huhuhu... tdo kot?

4 comments:

atty's said...

bercuti tepi pantai sambil buat bbq

nueeunlimited said...

wargh..sgt best la pat cuti..
apo lagi..beradu di khayalan la. nikmat dunia tuh.. Tido
ZZzZzzZzzzzz......

pak ngah rep said...

atty.. pantai baru je paling dekat.. tp x de pantai pun..

nuee.. tdo is a must.. tp max 6 jam je leh layan.. pastu.. dtg la tensen..

PerantauSepi1306 said...

uiiii lama sungguh tak naik k/terbang nie.. mcm2 adooo ye le nie ;D