Friday, February 06, 2009

bila tau ada gerhana matahari


erm.. entry lama ni.. lmbt letak pic.. korang tau kan few week back ada berlaku gerhana matahari kan.. kat area malaysia esp bahagian selatan semenanjung hanya nampak gerhana dlm bentuk separa cincin kerana kedudukan gerhana agak ke selatan..
masa hari kejadian aku dtg keja awal semata2 nak tgk gerhana kat KLIA.. sbb nya kalo kat uma aku ni.. x de tpt nk tgk.. uma flet meh.. lgpun viewhar dia pun cantik!!
so..

bila tau ada gerhana matahari.. aku selongkar disket box u dptkan disket u filter pemandangan gerhana matahari..

bila tau ada gerhana matahari.. satu airside opis kuar tgk gerhana.. pilot airasia pun pelik tgk perangai ktorg..


bila tau ada gerhana matahari.. mcm2 fesyen tgk gerhana matahari.. gaya nak g bersukan.. gaya bebas..  gaya gayah pun ader..


bila tau ada gerhana matahari.. en mail.. cmni rupenye dia tgk gerhana eik.. miahaha..


bila tau ada gerhana matahari.. semua disket yg lama2 kena selongkar.. haaa.. baru tau gune nye disket 3 inci tu yer!!


bila tau ada gerhana matahari.. aku cm besa la.. dtg awal kejer.. hikhik..

n bile tau ada gerhana matahari.. x reti2 nak wat solat sunat gerhana ke hah??

1 comment:

azam alcatrazze said...

hmmm... ko buat ke tak solat sunat gerhana tu??