Sunday, January 18, 2009

AJL punye pasal..

AJL punye pasal.. aku malas nak cas hp kat uma.. naik bas td nk ke KLIA dgn batt nyawa2 ikan..sbb nak cas kat opis kekdahnye..

AJL punye pasal.. ntah ape punya hangin aku g keja ensem giler berkemeja lengan panjang.. slalu kalo shif mlm aku akan pakai t-shirt kolar atau kemeja lengan pendek..

AJL punye pasal.. hp yg dh nyawa2 ikan tu aku lenjan u dgr radio hot.fm dr kl sentral smpi ke klia so x miss AJL..

AJL punye pasal.. tv kat opis ni yg asik2 hilang siaran bila kapal terbang lalu nak ke landasan buat aku rasa cm nak hempas ke lantai..

AJL punye pasal.. aku dpt tau siaran TV3 slalu hilang sbb kapal terbang lintas kat belakang opis aku ni lalu mengganggu signal astro ktorg..

AJL punya pasal.. aku hampir2 wat keputusan nak wat NOTAM.. nak tutup taxiway H belakang opis aku ni sepanjang AJL punye siaran.. buleh kan?? hikhik!!

AJL punye pasal.. sblm aku nak tulis NOTAM.. aku g putar2 nat kat belakang astro tu.. cess longgar rupenye.. sbb tu la siaran tv3 asik ilang kalo kapal terbang melintas kat belakang.. akhirnya siaran terang dan jelas.. tp skali skala terganggu gak la.. tp x cam sblm ni.. kalo lalu jer mesti ilang...

AJL punye pasal.. TV kat opis aku.. sebaik jer abis AJL abis siaran.. dia ROSAK!! miahahahaha..

AJL punye pasal.. aku terlepas nak tgk TUN MAHATHIR berlepas ke LOndon mlm td..

AJL punye pasal.. aku wat report lambat sket..

AJL punye pasal.. jd tajuk en3 aku mlm ni.. hikhik..

salam!!

3 comments:

SUZIE APAI said...

AJL la nko rep...

ija said...

ko demam ye?

viruspadu said...

aku sokong rep oi