Monday, November 03, 2008

The Backpackers




aku plan ke Sabah nih lebih kurang dlm awal2 tahun nih.. lama kan.. time tu dh siap2 booking tiket kapal terbang.. sbb tu dpt harga murah.. memula 4 org yg nak ikut.. aku, nai, shamir dan shareena.. pastu shamir ajak plak bebudak karan (TNB) join.. shima, zaimah dan aina.. so 7 org semuanya.. maka segala urusan tiket kapal terbang telah di settlekan awal..  kemudian shamir inform yg sorg lagi bdk karan nak join tapi dia bli sendiri tiket kapal terbang dia.. iaitu mr double H.. Hosni Hussain.. hikhik.. 

akan tetapi nak dlm sebulan lagi nak pergi.. Shareena tarik diri sbb atas alasan peribadi yg x dpt dielakan.. cuba juga untuk diganti tapi sbb tiket yg ktorg beli tu tiket promosi so x leh diganti ngan org atau refund.. maka tinggal la 7 org yg komfem dan berjaya menjejakkan kaki di Sabah Negeri Di Bawah Bayu..


walaupun aku baru je kenal diorg ni kat lcct.. sepanjang trip kat sana diorg ini sgt sempoi dan sgt baik akan tingkah lakunya.. aku igt nak form satu true backpackers group dgn diorg nih!! 

1 comment:

PerantauSepi1306 said...

wuhooo... jengjalan ke sabah nampak.. sabah mmg best bah..