Wednesday, November 19, 2008

aku bz kursus pun kena tag?

1. What is the relationship of you and him/her?


2. Your impression towards him/her (aku edit sket aa ek)


3. The most memorable things he/she had done for you.

4. The most memorable things he/she have said to you?

nombor yang anda dail tiada dalam perkhidmatan. sekian, terima kasih

5. If he/she become your lover, you will…

my big wide hugs!!

6. If he/she become your enemy, you will...

full throttle protection!!

7. If he/she become your lover, he has to improve his/her..

i've a big tummy!!

8. If he/she become your enemy, the reason is...
r u already watch da movie?? 

9. The most desirable thing will to do on him/her is?
u'll safe under my arms... forever

10. The overall impression of him/her is…


11. How do you think the people around you will feel about you?

no idea.. thnx for think me +vely, i'll improving day by day!!

12. The character of you for yourself is?

bad tampered but easily cool down, fear looking  with smiley face, happy go lucky.

13. On contrary, the character you hate of yourself is?

i'm food lover.

14. The most ideal person that you wanna be is?

jadi..en razlie yang baik dan comel... (aku tuka nama jer ek jijah!!)

15. For the people who likes you, say something about them.
alamak..terima kasih lah...buat susah-susah aje..tapi nak cakap jugak..sayang korang sume..muah..muah..tuk pompuan ye..rep ke tepi.. (ayat jijah nih)
ye la aku ke tepi.. BTW.. thanks for accept me as i am..  keep in touch!!

16. Ten people to tag:
1. esmet ulam raja
2. malaysia airport sepang sdn bhd
3. "kak sherry"
4.izadira (paham2 la yea)
5. kak tasya (amik berkat pengantin baru)
6. ekha (err.. cikgu ini sgt comel)
7. kak sydd(akak ini sgt comel)
8. abg sham(adik mu nak gak tahu..lama dh tak hapdet ni!)
9. suzie dan apai..(korang kena buat gak) MANDATORI
10.eyln(haipp!!)

17. Who is no. 2 having a relationship with?
anak sykt kepada malaysia airport berhad

18. Is no. 3 a male or a female?
inverted comma.. nama tul salahuddin.. jantan.. awww

19. If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?
mmg.. gegak gempita tiap restaurant kalo diorg ada!!

20. How about no5 and no8?
ngak boleh...dua-dua udah berpunya..ikatan terpatri gitu..(thnx jijah.. aku malas nak edit2)

21. What is no. 1 studying about?
ntah.. tp dia kaya.. dia ada byk kilang-kilang dan factory-factory.. dlm dh luar negara.. seperti afganistan, pakistan, go-head go-stan dan setan.. miahahaha

22. Is no. 4 single?
iza ko single lagi ke? ops..abg dia sudaa marii!!

23. Say something about no. 6
cikgu dehebab yg g skool naik scoot pinkynya.. sgt cumel bila bergaya.. amat sukakan sengol2 ketika keja di Kino dulu.. gemar ber tai chi kang.. sgt garang lagi mengerikan.. tp dia ni la anak sedara yg paling sporting dan happy go lucky!! 

ada puas ati pn jijah?? aku byk kena studi u kursus ni.. tp ko nyer pasal.. aku wat la gak!! BTW.. ko dh emel lom kat aku yg aku nak tu.. ops.. sori semua.. sbb aku kaki merepek.. tp APA YNG PENTING...KERJASAMA!!!

8 comments:

ija said...

hahaha..memandangkan ko dh wat tag yg aku suruh tu, jadi aku tak kisah ko kopi pass aku nyer jwpn..APA YANG PENTING...KERJASAMAAAA!!!shitto..ko pun tgk katon tu..

ghimau said...

Huhuhu :)

Aku dah update blog.. sila lah lawat :)

SUZIE APAI said...

mcm2 la ko ni rep..lawaks! tak kurus pun aku tgk..

alia said...

hu..hu...pak ngan u kena tag lagi sila ke blog alia

mYeQa said...

dhebab? naek scoot je g skola? sengol2? tai chi kang? ngeri? ini suda lebeyh.. akan berlaku pembakaran terbuka di landasan kapal terbang KLIA bersama penge'check'nye. sila bersedia pakNgah..

pak ngah rep said...

jijah
yea..siap wat entry lagi pasal katun tu yer..
hakes..
lamo ko menyepi..
suzie..
jgn ko tanya akan saiz aku
alia..
dh wat dh tag tu..
eqa
dtg la cni kalo brani.. kt tgk sape yg nak kena bakar.. miahaha..

ichigo said...

wakakka..muke ko yg last tu mcm ape nak tau...mcm doaraemon...ang ang ang!! ye ye nanti aku wat eh!!!!

elyn said...

adei..eyln ke atau elyn tuh??,muhahaha sila betul nama itu..bukan elyn tuh yg kene tag..org lain kot..