Tuesday, October 21, 2008

semlm yg penuh ngan aktiviti!!

erm.. smlm agak sibuk gak dr awal masuk keja smpi ketgh ari.. aku kena attend beberapa meeting. 1st meeting mula kol 9 pg.. meeting pasal preparetion akhir u deco raya kat opis aku.. sbbnya.. 22 hb nie hakim dtg nak mengadili deco raya kat opis aku.. lom ape2.. meeting dimulakan ngan makan2(hukhuk.. makan dlu sblm meeting).. suasana agak kecoh sbb berlangsungnya pemilihan pelakon2 untuk konon2 belakon u isi2 beras dlm sarung ketupat, konon2 bakar lemang, yg jd mak.. jd abah.. huhuhu.. aku?? aku jd penyibuk jer.. hikhik.. harus aku join sbb aku sub-contractor untuk siapkan background deco raya..

agak2 dlm kol 11.. aku berempat.. ramzi(bos), k.zai(bos licensing) n tisi (org kuat licensing) ke amc u meeting ngan TAMS( ketam kot) membincangkan pasal intro system baru yg akan integrate semua system bahagian operasi kat bwh satu sistem web based... pada masa yg sama telah diassign oleh bos aku ngan TAMS ni u liase ape2 yg berkaitan ngan system nih... huh.. ada makan2 lagi... aktiviti menghabiskan kuih2 raya.. dlm meeting tuh.. bos aku dpt call dr bos besar u menghadirkan diri ke Pan Pac u makan2.. hahaha.. makan lagi.. aiseh.. hari nih penuh ngan aktiviti makan2 la... akan tetapi.. yg g k.zai ngan tisi jer.. sbb aku ngan ramzi posa laa.. ahahaha... mmg byk dugaan pose nih kan??

balik2 jer dr meeting tuh..dlm kol 1240.. tak sempat aku nk duduk.. aku dh kena panggil untuk bwk geng2 consultant u projek lcct pusing2 kat area parameter tgk tapak projek... huhu.. sudahnya.. smpi sejam lagi waktu aku abes shif baru la aku leh releks sket.. leh la aku tulis report shif aku pg nih sblm hand over ke shif ptg..

huhu.. GAJI dh masuk!! yey!! tp yg x bes nya elaun aku yg dh outstanding 3 bulan x masuk lagi... tunggu bulan depan pulak la.. err.. kayo pacik!!

dan... ari ni gak ramai officer kat opis aku dpt letter comfirmation kenaikan gred.. alhamdulillah.. pada yg x dpt tu.. keja lek lok.. terus la cr peluang u improve... insyaAllah aku leh tlg u taun dpn...

5 comments:

alia said...

pose ganti ker pose 6

ija said...

err bulan dpn ko kayo rep..err rep ko ensem la....

nurul said...

pak ngah, ari tu akak vp kata pak ngah eksiden ek? da sihat ke?

PerantauSepi1306 said...

wahhh siap ada pertandingan deco raya tu... best la cam tu..

elyn said...

yey bulan depan makan pizza..BELANJA WOKEY..