Friday, October 03, 2008

bebuka di pizza hut..

ini adalah en3 yg patut aku siarkan time2 posa aritu.. biar terliuq!! 
aku bebuka ngan geng2 kino hari isnin.. hari yg ke 28 posa.. pada masa yg sama meraikan lastday ms pinki aka emma yg dh resign dr kino.. 

geng2 yg keja ptg yg buat huha sbb pizza lmbt smpi..

kitaorg bebuka di.. pizza hut.. ni tahun ke 3 bebuka posa di pizza hut klcc.. time yg 1st ngan 2nd aku rasa plg meriah.. sbb pe.. ktorg booked meja u 25 org makan.. dr ujung sinun ke sinin.. pening aii bdk pizza hat tu melayan perut 25 org nih.. sbb nk rush delivery supaya sampai ngam2 waktu bebuka untuk geng2 yg keja shif ptg yg turut sama join bebuka.. diorg ada masa 45 min jer.. bygkan kan la huru hara itu!! sbb kes tu smpi skrg manager tu kenai aku.. hikhik..
ops.. terlupa suda.. igtkan dh azan!! (huh.. lupa konon.. dh 28 hari posa laa.. err.. tau la x posa...)

aku.. makan nih jer... miahaha.. dgr leh.. percaya jgn!! 

5 comments:

ichigo said...

emma chan, sedey nye die pun dah tinggalkan kino

viruspadu said...

aku mmg tak caya langsung hahahaha

elyn said...

eceh..akhirnya dapat gak makan pizza erk..bila nak blanja elyn plak..yuhu..

PerantauSepi1306 said...

ooooo korang nyer angkaralah sumer pizza hut penuh ngan reservation jer ye masa posa aritu... sib baik leh tapau mamam kat umah ;p

When my mind started to generate said...

Iskkk...iskk... sonotnya dapat buka sama2 dgn warga kino kan? apa kan daya aku tak dapat sampai ke sana. Tapi kan cik li, aritu diha kata dia dtg. Mana? Aku tak nampak pun? Ke ni event yg tersilap?