Tuesday, September 30, 2008

raya yg tak bape raya...

ermm... raya ni x berape meriah la buat aku.. ermm.. preparation cm besa.. ala kadar.. adik beradik aku semua lelaki.. ermm.. x de feel la.. memasing wat hal pas raya tu.. nak wat cmne kan.. enjoy sendiri ngan parents.. kdg2 ikut diorg balik kg ke tak pun ikut melawat umah2 macik pakcik..  rasa meriahnya raya bila ada sepupu sepapat berkumpul time open house  atau bila melawat uma diorg.. taun ni 1st raya ramai diorg balik uma belah mertua..huhu.. 
yg x best lagi.. time2 org sibuk nak prepare raya dimlm raya.. aku plak bertugas dimlm rasa dan skrg ni tgh prepare tulis daily work reports dan briefing notes untuk esok pg.. kol 8 pg br abes keja.. smyg raya kat mesjid klia pg sok trus cabut balik kl.. 
nak ditambahkan lagi raya x bape nak raya aku taun ni... huh.. ayahanda aku admitted ke spital pg td (lastday posa) sbb hi blood ngan ada kaitan ngan jantung.. ermm.. beraya kat spital la jwbnye.. stress pun ada gak kot.. ntah la.. aku just doakan semoga dia kembali sedia kala... amin..

1 comment:

Kisah Hidup Keluarga Yacho said...

Sabar jerr laaa. Itu cubaan dihari lebaran tu. Dapat berkumpul dengan keluarga pon dah ok tak kira dimana. Apa2 pon selamat hari raya