Sunday, September 21, 2008

Hp baru tuu..

Photobucket

erm.. selagi hp aku yg lama x rosak.. selagi tu laaa aku x kan tuka.. ngan hp lama tu siap kena kutuk lagi ngan ekram sbb hp lama tu x leh vibrate.. tambahan pulak aku plak suka silentkan jer.. siap bg tau.. kalo nk call tembak 3 kali.. br aku jwb.. SORI WEH!!


hikhik.. x pun msg jer.. sbb tu ramai yg hangin ngan aku.. call x penah jwb.. ada sbb aku silentkan hp tu.. satu masa keja kat kino.. mana leh jwb tpn masa keja, sbb keja time tu byk deal ngan customer.. pas abes keja mls nk turn tu normal mode.. ni semua gara2 x leh vibrate...

dn akhirnya.. minggu lps.. setelah hampir lima taunnn.. nak jadikan cite... rosak la hp sony ericsson aku tuhh.. sbnrnye terjatuh dr meja keja aku + screen dia pecah + speaker dia x function lgsg.. tuu diaa.. hancusss truss.. huhu.. masa beli 5 taun dulu.. hp tu la yg paling canggih.. hiks.. ermm.. takde benda yg kekal.. smpi masa, maka hilang la fungsinya dimuka bumi nih!!

YEEHAAA.. HP BARU !! ~ RABAK GAK LA AKU NAK RAYA2 NIH... SIB BAIK LA GAJI MAHB MASUK AWAL!! HAIP!! ERMM.. ZAKAT DH BYR.. ERM.. DUIT RAYA DH TUKA.. KETA DH OK.. DUIT UMA DAH BYR.. BIL2 DH SETTLE.. TINGGAL BJ RAYA JER... YESS!!

6 comments:

PerantauSepi1306 said...

uiiiii kayonyo pokcik rep.. mana duit raya aiman neh... ekekekeke

alia said...

beraya ngan hp baru la gamaknya..

ghimau said...

yea yea dah beli hp baru.. huhuhu. aku pun plan nak tukar hp ni.. huhuh

Lu_Riaz said...

ko guna hp ape

viruspadu said...

wah wah

hp baru tuuuu

ops... mama nisa nak wit raya plissssss

zach said...

nk hpon bru gak..