Saturday, August 30, 2008

nica ooo nica....

LAST DAY...

nica.. pk ngah sedar pak ngah x ensem cm papa.. tp pak ngah kiut tau!! miahaha.. ko punya pasal.. pak ngah nak lobi abis ko utk cilik di sinar...



kepada loyal reader yang baik hati lg cute lawa ensem(ramai la sgt..BTW.. dear friends.. vote for nica keh!!)
... ewah nak mintak tolong kemain baik lagi kan :D, undi la nisa yo!

senang jer, click la bape byk kali yang uols nak, tak kisah punya tauuuuuuuuu

klik sini yer http://www.sinar.fm/komuniti/SiCilik/, saya igt nak copy terus id nisa kat situ, tp takleh lah, uols klik page
ke 9 kot, ada muka nisa tu... lagi senang klik SINI

pesanan nica...

undila saya walaupun skali!!

tumbuk perut pak ngah karang!!!

4 comments:

ichigo said...

eleleleh, comel nyeee...aku dah undi daah..
suke siot gambo budak tu mcm fuck off je..ko lah tu ngajo..cis cis

viruspadu said...

kalahhhhhhh kalahhhhhhhhh...

hohohohohoh

Lu_Riaz said...

mcm kalah jerrrr...aku tgk ada bdk dpt undi 1k lbh....agak2 mak dia keje ngundi jer kot kat opis

PerantauSepi1306 said...

amboiii promo baik punyer.. brape janji komisen neh? hehehehehe.. tak pe nisa tak menang kit atau dia kiutkan.. ekekeke