Saturday, August 30, 2008

aku tgh cari keta... ermm...

memandangkan aku agak beruang sket.. aku plan nak amik keta.. skrg ni ada dua choice.. antara amik keta baru atau pun 2nd hand


kalo ada keta nih akan aku guna sebaik mungkin untuk membajak!!

ermm.. err.. bkn nak ckp besar.. aku nak keta yg cc tinggi sket so aku leh pandu laju dan cepat abis kan duit u bakar belanja minyak keta..


keta nih jimat kan.. cuma yg x best slow.. cuma 1 kuasa lembu.. mana tahan weii..

kalo keta 1st hand.. aku mampu amik proton atau perodua jer.. kalo proton aku minat neo.. tpkan.. keta tu 2 doors jer.. hampes laaa.. persona pun ok gak kan?? errmm.. kalo perodua.. viva x mungkin.. kecik je aku.. tp kalo pikirkan jimat.. mmg sgt2 jimat.. myvi?? emm.. aku rejek awal2..(alasan dirahsiakan)

aiman.. kalau la pokok cempedak abah tu berdaun emas.. bukan kan keta kayuh.. keta kebal pun abah belikan.. miahahaha!!

kalo plak keta 2nd hand.. aku skrg tgh target.. honda civic (bersivik kah aku??) vtech 97/98 atau pun avanza.. hikhik..

ape pun.. yg tgh aku pertimbangkan skrg ialah keta laju giler babas, yg tahan lasak dan value for money...(byk songeh weh!!)

5 comments:

ija said...

eh ko kan baru sambar myvi..apa citer?

elyn said...

Gen2 macam elyn..miahahah lets join de club..

Lu_Riaz said...

aku cadang amik persona beb....aku pun kenan gak kat kete tue tp ada la plak yg menghalang.....hihihi

PerantauSepi1306 said...

yep.. kalu nak ala2 neo.. baik amiks gen2... tapi kalo nak ganazzzz kan duti import dah 100% off.. tunggu a CBU merc masyukkkk ekekekeke tak pun BMW... perhhhh ramai org leh tahan naik ooo ;p

pak ngah rep said...

BMW? bas mini wilayah!! best!!!