Tuesday, July 08, 2008

training...

adakah training ni akan membuatkan aku kurus?? miahaha... malang sekali tidak.. dgn modulnye yg diselang seli 4 kali waktu makan.. nampaknya bertambah gumuk la aku balik.. namun aku tetap focus terhadap modul2 yg diberikan.. opss.. bkn training untuk fitness ke hepe.. training yg related ngan keja aku laaa...
ermm.. ari ni aku ada training kat MATC.. training Basic Airport Operations.. aku igt sehari jer.. sbb yg semlmnyer di cancel sbb trainer@dept manager sakit gigi.. rupenya sebahagian dr modul 3 hari training yg dh mula ari jumaat tu.. act, training tu diorg buat untuk geng2 operation dr New Delhi Airport.. so diorg selit la aku ngan dua org lagi ops exec.. k.zai ngan shikin.. kononnye untuk module annexe 14 jer.. tp sebabkan kena join dr pg.. ktorg masuk la ngan modul lain2.. pg2 dh dgr puan zack.. head of manager@bos besar.. bercerita pasal SMS.. safety management system.. ermm.. bg aku rugi x join dr awl2.. tp nak wat cmne.. cuma aku dh ada semua modul tu.. kalo dpt menyelit dlm training tu kira advantage laa.. dpt sijil.. dan makan!!
td sblm balik.. puan zack soh kitorg join plak intermiediate training plak sok.. huh.. dh la miss 3 ari nyer basic training trus g intermiediate.. hadoiii laaa.. takpe2.. pergi ajer la.. join lagi ngan geng2 new delhi tu.. satu kelas ngan diorg teringat mcm duduk dlm kelas english cm cite mind your english zaman kita kecik2 dlu.. lu pikir la sendri...

3 comments:

PerantauSepi1306 said...

wuhooo.. besh nye training ader 4 kali makan lagiks... gumuks pun takper sbb ada org cakap comei.. ekekekekeke...

viruspadu said...

paling best kesimpulan ko tu

tetiba je
"lu pikir la sendiri"

hahahahahaha

SUZIE APAI said...

delhi he? zindenggi he? he he je la... aku rs ko akan bertmbh gumuks nanti...hahahhaaaaaaa