Monday, May 26, 2008

reunion kenu lama di Ladang Buah Naga Along..

ermm.. sabtu br2 ni.. spt yg dirancang oleh senior2 dlm forum egroups kenu_lamaUUM satu reunion kononnya secara kecil2an.. sbb sblm2 nih kalo wat reunion mesti 2-3 family je dtg.. tapi kali nih dekat2 10 family gak yg dtg termasuk la aku nih..
aktiviti berlangsung di Ladang Buah Naga Along yang terletak di Hulu Langat kat area2 Sg Lui. Satu2nya ladang buah naga disepanjang jalan Sg Lui - Semenyih. Alhamdulillah kehadiran amat menggalakan.. reunion yg bertemakan pot luck ni sgt2 berlebih2an ngan aksi2 bakar membakar.. asap mengasap.. sembang menyembang.. kutuk mengutuk serta berkongsi2 cerita masa silam ketika zaman2 blaja dulu... tu x masuk aktiviti mengisi perut dgn pot luck yg berlebih2an.. lauk pauk kampung serta kambing BBQ kerang dan ikan bakar.. pehh!! meleleh tuuu!!! aku sebnrnya malas nak merepet2 lebih2.. sbb kalo aku merepet pun sama jer ngan post bestfwen merangkap assistant moderator kenu_lamaUUM.. puan mmah@viruspadu.. so mmah.. aku pass pada ko pasal report reunion ari tu ek!! miahahahaha... malaas tahap cipan!!
so.. next reunion.. Sg Sedim mybe bulan 7@8... tungguu..

2 comments:

viruspadu said...

cis senangnya ko punya entry... pass kat aku jer yer
muahahahahahaha

PerantauSepi1306 said...

wah ini macam kalu manyak sinang lorr.. leh outsourcing gitu... xpe yg penting puyut manyak kinyang,hati ada sinang OK :D