Tuesday, May 06, 2008

aku yg off

huhu.. suda seminggu lebih2 aku x jguk2 blog aku.. ye la.. aku x balik kl.. aku keja kat usj taipan.. so aku prefer balik umah kat shah alam.. 15 min kalo aku merempit.. kalo balik kl.. dlm kadar kelajuan yg lebih sket dibenarkan aku leh sampai kl dlm 30 min..
uma kat shah alam tu pun masa memula aku msk.. kat laman tu.. dedaun kering berguguran penuh!! cm haunted house beb!! jenuh la satu mlm aku menyapu laman uma! pelik la plak jiran2 tgk ada org menyapu tgh2 mlm bute!!
aku stay kat shah alam untuk 3-4 mlm then balik tdo smlm kat kl.. sbb nak cek emailbox..kalo tinggal lama.. berkepuk ngan panjang berjela.. lgpun kat sana bab2 bekfast ni mmg sng dn murah kdg2 free.. sbb on the way g keja.. aku singgah gerai nasi lemak mcik aku.. ada nasi.. siap leh tambah lagi.. pekejadah nama nya bekfast nih!! melantak!!
so.. dua ari ni.. off day aku.. smlm aku balik n tghari tu g tgk cite org seterika/besi "ironman" kat pavillion ngan nai.. huh? rupe2nye macik nih kalo g cni mesti beli donut jco.. ermm.. sanggup beratur.. pastu membebel casher dia lembab tang mengira2 donut.. nasib la ko nai!! err.. ntah pe sdp sgt donut dia pun aku x pasti.. aku penah cuba la.. ermm.. ok gak la.. tp biasa jer.. mb sbb aku dh makan donut yg macik aku buat lagi best dr mana2 donut yg ada kat pasaran, maka donut2 lain rasa cm biasa jer.. pastu konon2 teman dia soping tudung kat sogo.. err sogo ada jual tudung?? ermm last2 aku yg lak soping suar kat sana ngan beli bj untuk g kenduri kawin member2..adoi la.. baju2 dlu semua dh longgar sgt2 weh!!gedobos kalo aku pakai.. skali pandang cm pakai jubah!! hikhik..err.. Nai.. ko diam2 ek!!aku boom satgi kalo ko kecoh2..wakaka!!
ari ni plak.. aku melayan malas aku.. rehat cukup2 kat uma.. ngan surf puas2 internet nih.. sbb kalo aku dh setat keja.. mau seminggu aku x dpt ngadap pc.. orait!! wishing u all selamat sejahtera hendaknye.. len kali aku membebel pasal keja baru aku ni.. ok??

3 comments:

ija said...

rep..mana ko g ni??

ichigo said...

oh, sekarang dok shah alam eh, elok lah, kat sana mcm tak busy mcm kl kan? hahahhaha, aku dah muak la jco donuts...loyer je..tp ok lah dr dunkin donuts yg mahal tp tak sedap!

ok tak keje...? mst bestkan..experience baru, memeber baru..tp, member lama jgn dilupa ok...

ei, rasa mcm tak percaya ko dah tak de kat kino! wuuuuuuu..sedey

viruspadu said...

rep aku dah update ladang naga