Sunday, April 20, 2008

2 hari lagi..

erm.. pejam celik.. dh dekat sebulan aku tender resignation letter aku.. tinggal 2 ari lagi aku nak tinggalkan dunia aku kat kino.. 25 hb nie aku setat keja baru kat rodalink.. dlam sebulan tu mmg ramai yg ckp.. bile kita dah tender surat.. datang la penyakit malas.. aku lain pulak.. dlm tempoh tu la aku rajin semacam.. ops.. hikhik.. bukan nak angkat diri.. cuma bila melangkah kuar aku nak org igt aku tinggalkan keja dgn kerja yang baik dan tersusun.. bukan main lepas tangan..















bebudak unit 2 yg sengal belako!!

patutnya minggu lepas ada meeting unit.. aku igt ada la meeting tu. rupe2 cancel.. mmg aku tau dlm meeting tu aku kena prepare bg kata2 akhir aku..bg aku cuma nak feedback secara total pasal serba-serbi aku sebagai mohd razlie.. retail executive.. english bookstore.. kinokuniya bookstore klcc.. berkhidmat selama 4 tahun setengah.. dr semua org dlm unit aku.. yg buruk.. dn baiknya aku.. agar aku buleh value nilai yg dlm diri aku sepanjang tempoh itu..
tinggal isnin dan selasa jer.. dengan kerja yg masih x abis.. ermm.. mmg keja aku mmg x penah abis.. dr memula aku setat kerja..baik mengorder buku.. atau pun display buku.. baik juga wat followup customer.. pas satu abis.. dtg yg satu lagi.. x de nyer masa senggang lenggang perut!!
so.. aku ada dua ari lagi nak enjoy!! JOM!! aku nak keja PUAS2 esok!!adakah aku akan mengalirkan air mata jantan?? saksikan lastday nanti..!!

1 comment:

ichigo said...

rindunye zaman ni, semua org best2 masih ada lgi..skg aku rasa nak lari dr kino jeeer