Monday, February 25, 2008

Dosa malam isnin!!!

ces.. tajuk macam hampes.. hikhik.. tp berkaitan kot ngan ape yg aku wat pas keja td.. hahaha.. mana tak nyer.. aku dh workout sepanjang minggu lepas.. berkayuh sehari dekat 30 km.. konon nk loss weight.. sekali hari ni.. aku bantai makan kat satu tingkat jer dibawah tpt keja aku.. chillis, KLCC.. (hikhik.. mmah.. ko peknen la skali lagi.. nanti leh pakso lalok dtg klcc ni!!)
zack.. moi.. aku (pakar chillis anda~zai ckp la)
kisah plan nak makan kat chillis ~ sbb ktorg dapat jual satu buku pasal perubatan cina yg harga dia rm4500.. so.. uncle lee(pengedar buku) dh janji nak belanja ktorg kalo dpt jual buku tu.. seigt aku.. ktorg bwk masuk buku tu setaun lepas..
aku makan chiken crusher
ni kambing langgar lari with black paper moi punye
fajitas ngan roti tortilla mamak~ zaini
antara yg menghadirkan diri ialah.. err
sbnrnye.. 4 org je join dlm projek nih.. aku, bro zack ngan moi.. sowang lagi bro ek.. tp dia x dpt join atas sebab2 yg x dpt dielakkan.. so portion dia.. aku la yg makan!! hahaha...
ni pencuci mulut - before
after~sila lihat meja.. juga licin.. takde benda yg tinggal.. err.. kena kutip dek budak waitress la..

bila balik jer.. aku mmg terasa teramat bersalah kepada badan aku ini.. setelah berhempas pulas seminggu aku membakar kalori aku mungkiri janji aku.. aku x pantang makan.. tetiba aku mlm ni rasa gemok.. tidakkk!!! hikhik.. eleh!! manakan boleh aku menolak jemputan makan.. free lagi itu.. moi ngn uncle lee yg banjer.. RUGI BESAR jawabnyer.!!

6 comments:

viruspadu said...

ko bedose

bedose kepada ku repppp

oh tidakkkk

dah lama nau x makan niii

tidakkkkkkkk

mama ranggie said...

sedapnya kambing langgar larik tu..

Ceera said...

bapak mahal buku tu, ish ish ish...

ghimau said...

mak ai.. dahsyatnya makan.. best ke makan kat situ? aku biasa makan kfc jer.. :)

yan said...

diet time kenyang....time lapar kasi perabis semua..he..he...he...

nai said...

adakah itu choc. molten cake? adakah kau nak menyeksa jiwa aku? katakan... katakan itu x benar. owh...ko nak blnja aku kan??!