Sunday, December 30, 2007

Tahun nie.. Tahun dpn.. tahun2 mendatang...

huhu... kejap tol ye setaun.. alhamdulillah taun pas nyer azam ada gak yg berjaya.. ada gak yg sangkut tgh jalan.. dn ada byk yang tak jalan2 lgsg!! wakaka.. so far taun 2007 ni taun yang banyak bg aku pengajaran la.. program diet.. kerjaya.. relationship.. family.. biznez.. aku jatuh.. terhantuk.. kena buasir.. kahkahkah..
tahun dpn.. err.. esok.. x de azam baru2 yg canggih2.. cuma nak pastikan azam dan cita2 aku yg aku rancang dr dulu tercapai.. biar slow.. janji kita nampak flownyer..
cuma untuk taun ni nyer tempat percutian idaman aku.. errmm.. tioman@redang.. hehehe.. aku plan nak pg ala2 backpackers plak.. cr chalet yg btol2 ngadap laut.. cam kat perhentian.. (ko igt x lagi jijah..?? yg byk penyu tu) ..
mudah2an ape yg aku buat akan diberkati Nya.. dan diberikan kesihatan yg baik sepanjang tahun..
so.. thnx to geng2 blog.. yg membuatkan aku balik ke blog membebel yg merepet2.. esp.. virus idung kembang, jijah, mama ranggi, hakes dan faizharis.. x lupe gak geng2 blog yg lain.. thnx..
n sape2 yg rajin ke klcc tu.. jenguk2 la aku kat kinokuniya yek n say hi.. !! nanti aku bg katalog kino free!! wakakaka!! jumpe lg taun depan..

3 comments:

viruspadu said...

bila ko nak letak gambo ko depan rumah baru ko

x sabo nak tgk nih

ghimau said...

demi masa.. sesungguhnya manusia dalam kerugian ..

mama ranggie said...

boleh kite konvoi ke sana...tioman...