Thursday, November 29, 2007

T-shirts..


aku.. kalo ada benda2 yang berkepentingan yang ilang.. sure la aku akan kemas abis bilik atau lemari atau pun tempat2 yg aku rasa ada aku letak brg2 yg aku cari..so baru2 ni.. kebetulan.. aku tgh cr t-shirt nak g melaram.. aku terjumpa t-shirt2 lama.. lama dan ada nilai sentimentol!! tshirt masa aku dlm kelab kenu uum dlu.. aku ada byk.. ada la dlm 5-6 helai.. semua nya dtg dr expedisi yg dianjurkan oleh kelab.. cuma aku jumpa 4 jer.. projek kohrai, t-shirt special edition aku sendiri( mmah@virus ada satu gak), projek perhentian dan projek 2 in 1 (sedim dan kuala muda)..


pandangan depan...

design belakang...
sila klik gamba untuk pandangan lebih jelas!!

sori.. background kurang menarik!! hahaha.. mampus aku kena marah ngan mak aku sbb melayutkan langsir dia!! hahaha..

antara t-shirt yg aku x jumpa.. projek xpdc BMEX(bukit merah) ngan t shirt SEDIM kaler merah kuning!! ishh... mana aku letak hek??

4 comments:

ija said...

rep..tshirt2 aku sume bapak aku belasah bwk g kebun..g meracun rumput..huhu..nak bising2 kang derhaka plak..skg aku tk tau apa status tshirt2 aku tu sume

angah said...

aku rasa2 yg patut bapak ko pakai g kebun... tshirt bmex, kohrai, sedim kuala muda.. err.. semua laa.. hikhikhik!!

viruspadu said...

erm sama la ngan haku
t-shirt2 tu ada tp, laki aku pakai buat meracun rumput, sabo je la

suzie apai said...

alah rep...mesti ko lupa nk angkat baju kt jemuran tu...mamat bangla dh sapu la tu....aku nyer T-shirt Sedim tu ader lagi..baru pakai bwk g pasor...ahaksss....