Saturday, September 29, 2007

Ape yg terjadi pada aku ari ni??

salamz..

tatkala aku tgh tulis menatang alah blog ni.. aku tgh makan kway teow goreng yang mak aku masak bebuka td.. aku bebuka kat klcc arinie.. sbb portion mushroom chicken rice kat mdm kwan waktu bebuka td.. err.. pham2 la ek.. x cukup untuk manusia berjiwa besar cm aku!! btw.. walaupun 3 org.. AAA?? 3 org je ke?? yup.. 3 org je yg join bebuka td.. sbb last2 minit aku dpt byk msg mengenselkan diri dr bebudak kino.. takpe la.. diorg ada program sendiri kan.. mybe masa x kena.. err.. cian mek nai.. dia berangan kt makan reramai mcm kt bebuka kat manhattan fish market 2 taun lps ngan pizza hut puasa taun lepas.. pehh.. sbnrnya aku pun rindukan saat2 itu.. meriah beb!!tapi kali nie tak tau mana silapnye.. hikhik.. mybe promosi kurang berjaya.. nanti kt re-org balik ek..
000_0084_2

manhattan fish market!! table memanjang kebelakang!!


000_0085

meriah beb!!




hikhik.. pesal pilih mdm kwn?? 2 ore mek nai ngan awe samir ni.. x penah lagi makan kat situ.. so.. mengenangkan bebudak dua org bestfwen aku ni wat muke kucen kesian.. so aku ke mdm kwn.. sib baik aku dlm waiting list no 1.. hikhik.. sbb booking u bebuka dh full!! err.. secara automatik juga la tercancel booking kat lil' penang yg jd back-up kalo mdm kwn x dpt table.. hikhik.. sib baik gak aku x booking semua restaurant kat 4th floor tu.. aku dpt miss call dr lil penang td!! huhu!!


pose maut x bermakna leh jd model kopi cap kapal api..

walaupun 3 org.. err.. cedih gak la.. hikhik.. table penuh dn meriah.. ABC aka air bandung jd desert.. hikhik.. yg paling x dpt dilupan.. kurma penyek!! akuu jugak yg kena perabiskan.. cm besa la.. waktu makan jd waktu bergosip2.. err.. rugi ooo x join.. hikhik.. x padan waktu berbuka.. semua la terbuka!! hampes!!


dua kali tambah kurma..

pas makan.. awal lg beb!! tetiba terlintas nak tgk wayang.. cess.. ape punye prog. laa.. weii.. aku prefer cite hindu laa.. DHALLL tu!! hero dia nampak ganas!! tetapi memandangkan majoriti.. 2 vs 1.. aku terpaksa dgn rela hati tgk cite spray rambut.. err.. 9.20 mlm.. mmmm.. ada waktu senggang 1 sejam.. semua floor klcc dijajahi.. dr levis, ke parkson, top shop.. samir ckp kedai bundle uk.. maakk aih.. gile mahal.. qualiti cm bunlde.. thats what the public should knows.. brand yg buat benda tu jd mahal.. on certain brand.. 50-60% dari harga merupakan royalti pada sesuatu jenama.. lagi pun dr uk kan.. mybe sbb currency rate exchange la.. blabla.. btw.. cantik baju purple yg ko beli tu nai..


3 org jer.. ok la tuh!!

last skali.. termasuk waktu2 kecederaan.. nai sempat menyambar beg 'teka-teki' kat isetan.. hikhik.. mmg tempat tu bahaya untuk dilawati oleh kaum2 wanita.. sbb dr pemerhatian aku.. mereka bagaikan dirasuk apebila melihat angka persen diskaun yg tertera.. sabar je la.. pas byr.. terhegeh2 berlari ke TGV..

weii.. ntah ape2 tgh wyg nih.. hikhik.. org patut g terawih.. aku pun sama!! ngata!! cite hair spray.. mmg best.. cite muzikal ala2 broadway.. err.. cm hindustan pun ada gak sket2.. sbbnya.. ada gak scene tuka2 baju.. sib baik x de guling2.. cite.. best.. jalan cite dia cm jalan tun razak.. lurus.. dan bumpi2.. sbb watak2 utama mmg bumpi2.. hikhik.. cite simple dn menarik.. x sangka.. Edna Turnblad tu john travolta.. aktor watak jahat yg paling aku suke.. mak kepada tracy turnbald yg cumell!! hikhik.. aiiseyy cm pengulas plak.. malas la aku nak cite.. korang tgk sendiri.. recomended.. kalo hati rasa susah.. elok.. sekurang2nya released sket tensen.. byk unsur2 keibubapan serta motivasi.. aku bg rate 3.5 out of 5..

unsangkarable dn unpredictable today's program!! 3 org pun 3 org laaa...
aku berharap kita leh makan reramai2 mcm dedulu.. chiowww bebeh!!!

4 comments:

viruspadu said...

makan sikit2 je dah la rep

angah said...

ko jeles aku leh mkn byk2 tapi maintain comel kan??

mama ranggie said...

sedapnyer makan...

viruspadu said...

xde makna la nak jeles
i dah kurus ok hahahaha